Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές Προϊόντων

Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, όπως αποδεικνύεται από την εταιρεία μεταφορικής που χρησιμοποιήθηκε. Βάση του νόμου που διέπει το ηλεκτρονικό επιχειρείν Ν. 2251/1994, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητο είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας. Το κόστος των νέων μεταφορικών επιστροφής το επιβαρύνεται ο αγοραστής. Oι αλλαγές γίνονται πάντα κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, τηλεφωνικά στο 2842024941 ή 6936572783 είτε μέσω email στο info@markalicia.gr , διαφορετικά το κατάστημα markalicia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή της επιστροφής σας. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική από την οποία λάβατε το δέμα σας.

Για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων σας όσον αφορά την επιστροφή, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε ταχυδρομική, ταχυμεταφορική (courier) ή μεταφορική υπηρεσία με καταγραφή της κατάστασης της αποστολής, καθώς δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη σε περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν δεν φτάσει στα γραφεία μας (και άρα δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων). Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής του προϊόντος, καθώς ως παραλήπτης το markalicia.gr, δεν είναι δυνατό να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

Αλλαγή προϊόντων

Μας στέλνετε το προϊόν (με την απόδειξη) με δική σας χρέωση και εμείς επιστρέφουμε το προϊόν πίσω σε εσάς δωρεάν. Σε προϊόντα που είναι σε Πρόσφορα/Έκπτωση δεν καλύπτονται τα έξοδα επιστροφής. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεχτή επιστροφή, είναι το προϊόν να επιστραφεί καινούριο, αχρησιμοποίητο, με όλα τα καρτελάκια επισυναπτόμενα πάνω του, κανένα προϊόν δεν θα γίνει δεκτό αν επιστραφεί σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής.